:: PeLiK Tapi BenaR ::

haaa....entry kali ni bobot nak cite satu produk yg mmg bobot rasa pelik dan boleh la dikatakan mmg tak caya..sbb baru 1st time bobot tahu ada tuala wanita yg bole juga dipakai oleh lelaki...mesti u all sumer rasa pelik Smileykan..kan..kan.. hehehee..Smiley

Nak jadikan cite..pagi tadi masa bobot dan rakan² sedang sarapan berdekatan dgn tempat kerja...salah sorang rakan kpd kawan bobot ni nak perkenalkan 1 produk yg bobot tak penah dengar selama ni dan bagi free sample suruh mencubanya hehehe.. katanya tuala wanita ni bole dipakai oleh lelaki dan elok untuk kesihatan... so dia pun cite la serba sikit tentang produk ni.. salah sorang kwn bobot penah mencuba produk ni..katanya tuala wanita ni sejuk dan sesuai digunakan kalu kite demam...bau tuala ni pun mcm minyak gamat jeerr....

Balik je opis..terus bobot sebarkan di facebook hehehe..ada la jgak kwn² bobot perli & ada jugak yg rasa pelik tak percaya tuala wanita bole dipakai oleh kaum adam..huhuhuuu.. so sape² yg tahu tentang produk tuala wanita ni atau kaum² lelaki yg penah mencubanya..boleh la bagi komen & sama² kita kongsi yeee..

(ada keerr lelaki yg dah try pakai tuala wanita ni wik..wik..wiki..wiki..)
p/s : bobot ambik 2 nak bagi mak & kakak bobot cuba pakai..kalu ok, bole la bobot buat bisnes hehehehe...
Smiley

1 Response
  1. anak mak angkat aku pown jual natang alah niepiri


Related Posts with Thumbnails