:: ConTest LekaT & MeNang ::

Sape NaK DuiT Rm50.00!!!!!
JoM sertai Contest Lekat & Menang Anjuran
www.azizwan.com



Hadiah berupa wang Tunai Rm50.00 untuk PEMENANG & Rm30.00 untuk REFERRE kpd pemenang...(bole le kita sama² dapat duit hihihiii..)
jangan tunggu lama untuk berfikir & sila klik kat >> SINI << untuk join.

Lepas korang join, jangan lupa letak bobot sebagai referre.. buat ayat seperti dibawah ni ::--
" Saya tahu contest ni dari blog zbobot" beserta dengan link blog bobot yeerrr...

Cepat..!! contest ni tamat pada 13hb Januari 2010 tepat jam 11.59pm

Sama² la kita doa smoga berjaya..aminnn

"Saya tahu contest ni dari blog aslindaa"
Smiley
3 Responses
  1. kakngah Says:

    thanks pick me as ur referrer.
    wish u luck bebeh!

    ko dpt aku pon dpt.. hihihi!!!

    psst...
    nant letak link sy kat "aslindaa' tu eh..


  2. zBobot Says:

    yup..!! yup!! kita mesti dpt!! hihihihiii..


  3. bellar0ssa Says:

    huhuu...dok klik2 nuff!!tq sudi singgah ye=D


Related Posts with Thumbnails